Επισκεφτείτε την νέα μας ιστοσελίδα  

Snap 2021-09-19 at 14.17.08

   

Καλώς Ορίσατε  

   

Δείτε τα όρια των σχολείων μας  

   

Σύνδεση  

   
 
   

Ημερολόγιο  

 
ημερολογιο
   

Εορτολόγιο  

 
 
   

Το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο "Εκπαίδευση και Πολιτισμός" στο σχολείο μας  

25158277 1946071712071482 5111593286567520176 n

   
   

Που θα μας βρείτε  

   

Αφήστε το μήνυμά σας  

   

Μετρητής επισκέψεων  

 

   

2012-2013

?Φάρμακον?= το βότανο που θεραπεύει και μαγεύει.

DSC02213Με την αξία των βοτάνων που από την αρχαία Ελλάδα είχε ανακαλυφθεί, προσπαθούμε και εμείς οι μαθητές και η δασκάλα του Α4 να ασχοληθούμε.

Διαβάστε περισσότερα: ?Φάρμακον?= το βότανο που θεραπεύει και μαγεύει.

Σεισμοί και Ηφάστεια

Οι μαθητές  του Ε1 και του Ε2 τμήματος του σχολείου μας , με τις δασκάλες τους, την κα Αγγελάκη Δέσποινα και την κα Στρούμπα Ειρήνη, υλοποιούν φέτος (2012-2013) το πρόγραμμα "Σεισμοί και Ηφαίστεια"  του προγράμματος RACCE του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης .Ας δουμε μερικές απο τις δράσεις τους:

Διαβάστε περισσότερα: Σεισμοί και Ηφάστεια

Βράβευση της εφημερίδας μας

(αναδημοσίευση απο την εφημερίδα μας" ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ") 

  επαινοςsmall   Η εφημερίδα μας, είχε λάβει μέρος στον Διαγωνισμό Δημοσιογραφικών Δεξιοτήτων "Λευτέρης Δασκαλάκης". Τα σχολεία μας (20ο και 56ο) πήραν έπαινο για την ηλεκτρονική εφημερίδα "Τα μάθατε τα νέα". Η απονομή πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8/5/13 στην αίθουσα "Ανδρόγεω" του Δήμου Ηρακλείου.  Εκείνη τη μέρα, ορισμένα παιδιά από την τάξη μας και ο δάσκαλός μας, παρέλαβαν τον έπαινο μαζί με ένα ξεχωριστό βιβλίο για την δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου μας.
Επίσης, η επιτροπή επέλεξε ως ένα από τα δημοφιλέστερα άρθρα το άρθρό των Τριών Εξερευνητών (Κώστας, Λευτέρης, Γιώργος), με τίτλο "Συνεντευξη με τον Ρος Ντέιλι (Ross Daly)"
Ευχαριστούμε την επιτροπή. Αξίζει ένα μπράβο σε όλους μας!!!

Αρωματικά φυτά και βότανα της Κρήτης

  Η τετάρτη τάξη του σχολείου μας ,και συγκεκριμένα το Δ1 τμήμα με την κα Κατροτζανάκη Μαρία , το Δ2 με την κα Τακτικάκη Αγγελική και το Δ56 με την κα Βασιλάκη Κατερίνα ,ανέλαβε κατα τη φετινή σχολική χρονιά (2012-2013) την υλοποίηση του προγράμματας "Αρωματικά φυτά και βότανα της Κρήτης". Ας δούμε μερικές δράσεις:

Διαβάστε περισσότερα: Αρωματικά φυτά και βότανα της Κρήτης

Ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα

  Η Στ' τάξη του σχολείου μας ξεκίνησε κατα τη σχολική χρονιά 2012-2013 τη λειτουργία ηλεκτρονικής εφημερίδας με τίτλο "ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ" υπο την επίβλεψη των δασκάλων των τάξεων κου Αγγέλη Απόστολου, κας Κουμάκη Χρυσούλας και του π. Τριαματάκη Νικόλαου. Ειδήσεις, σχόλια, συνεντέυξεις και άλλα ενδιαφέροντα θέματα θα βρει ο επισκέπτης της σελίδας στη διεύθυνση http://tamathatetanea.blogspot.gr/

2ο βραβείο στο διαγωνισμό « Pourquoi visiter la Cr?te »

    2Η πέμπτη τάξη του σχολείου μας , με την καθηγήτρια των γαλλικών κα Δελαπόρτα Αντωνία, κέρδισε το δευτερο βραβείο στο διαγωνισμό με τίτλο «Γιατί να επισκεφτώ την Κρήτη» - « Ρourquoi visiter la Cr?te », στην κατηγορία βίντεο, που διοργάνωσε ο  Σύλλογος Πτυχιούχων Γαλλικής Φιλολογίας Ν. Ηρακλείου. Παρούσα και η χωρωδία του σχολείου μας με την κα Ρέιζογλου Κυριακή. Αναλυτικά η ανακοίνωση απο την εφημερίδα Πατρίς:

 

 

Διαβάστε περισσότερα: 2ο βραβείο στο διαγωνισμό « Pourquoi visiter la Cr?te »