Ρομποτική

Ρομποτικής...συνέχεια

Το ρομπότ προγραμματίστηκε να "βλέπει" τα εμπόδια και να τα αποφεύγει.
 ...πατήστε "περισσότερα" για να διαβάσετε τη συνέχει

Περισσότερα...

Τα μαθήματα ρομποτικής σε πλήρη εξέλιξη

 Τα μαθήματα ρομποτικής συνεχίζονται και οι μαθητές δείχνουν ιδιάιτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό.

DSC07802

Περισσότερα...

Αίθουσα ρομποτικής

 Η άιθουσα που θα υποδεχτεί το πρόγραμμα "Εκπαιδευτικής Ρομποτικής" στα σχολεία μας ετοιμάστηκε . Πρόκειται για την άιθουσα βιβλιοθήκης η οποία μεταφέρθηκε στο διάδρομο του δευτερου ορόφου.

DSC07597

Περισσότερα...

Καλή "ρομποτική" αρχή

Ξεκινήσαμε την κατασκεύη του ρομπότ , που δεν είναι άλλο απο ένα αυτοκινητάκι το οποίο θα μάθουμε να προγραμματιζουμε να εκτελεί συγκεκριμένες κινήσεις. Καλή ,μας επιτυχία.

DSC07521

Περισσότερα...

Εκπαιδευτική ρομποτική στα σχολεία μας

 SAM 0426

 Επτά  πακέτα εκπαιδευτικής ρομποτικής  LEGO MINDSTORMS Education EV3 προσέφερε ο σύλλογος γονέων στα σχολεία μας. Με αυτά οι μαθητές μας θα εξασκηθούν στο σχεδιασμό και κατασκευή προγραμματιζόμενων ρομπότ με την χρήση μοτέρ, αισθητήρων ,τροχών, αξόνων και άλλων τεχνικών εξαρτημάτων. Τα οφέλη για την πολύπλευρη ανάπτυξη των μαθητών μας πολλά και  τους ευχαριστούμε

 

 

 

    Στην νεα μας αυτή προσπάθεια θα είναι κοντά μας με την εμπειρία τους στην εκπαιδευτική ρομποτική οι εκπαιδευτές του 1ου Ε.Κ. Ηρακλείου Μαρίνα Μπατζανακάκη ( Eκπαιδευτικός ΠΕ17, Ηλεκτρονικός) ,Φανιουδάκης Βασίλειος (Ηλεκτρονικός Μηχανικός ΤΕΙ) και Σφακιανάκη Πελαγία (Eκπαιδευτικός ΠΕ17, Ηλεκτρονικός).

Περισσότερα...

Υποκατηγορίες

   

Δείτε τα όρια των σχολείων μας