Καλώς Ορίσατε  

   

Δείτε τα όρια των σχολείων μας  

   

Σύνδεση  

   
 
   

Ημερολόγιο  

 
ημερολογιο
   

Εορτολόγιο  

 
 
   

Το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο "Εκπαίδευση και Πολιτισμός" στο σχολείο μας  

25158277 1946071712071482 5111593286567520176 n

   
   

Που θα μας βρείτε  

   

Αφήστε το μήνυμά σας  

   

Μετρητής επισκέψεων  

 

   

Salt-work in progress

Erasmus  project 2019-2021

Κατασκευή διακοσμητικού με χοντρό αλάτι

 

Christmas bazaar of our schools

These are some photos from the Christmas bazaar of our schools. The children of the sixth grade filled old bottles with colored salt. They chopped chalk into small pieces and mixed them with salt. As you can see the result was impressive.

HAPPY NEW YEAR EVERYONE!!!

 

    

Ζωγραφική με άμμο

Τεχνική ζωγραφικής με άμμο παρουσιάστηκε στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus "Salt-work in progress" στους εταίρους μας απο μαθητές του Στ1 των σχολείων μας με τη βοήθεια του δασκάλου εικαστικών κυρίου Σταθογιάννη.

 

Ρομποτική κατασκευη

Μιας και το πρόγραμμα Erasmus στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας έχει σχέση με το αλάτι (Salt-work in progress), οι μαθητές του Στ1 και του Στ2, μαζί με το δάσκαλό τους κύριο Ξαγοραράκη δημιούργησαν μια ανάλογη κατασκευή. Ένα ρομπότ το οποίο παίρνει το αλάτι από τις αλυκές, το πηγαίνει στο εργοστάσιο και εκεί ένας άλλος μηχανισμός το μεταφέρει αυτόματα μέσα .

 

Ο Βασιλιάς και το αλάτι

Το παραμύθι "Ο Βασιλιάς και το αλάτι" σε μαύρο θέατρο παρουσίασαν οι μαθητές του Α1 τμήματος των σχολείων μας και η δασκάλα τους κυρία Βενέρη στους εταίρους μας στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus "Salt-work in progress".