Επισκεφτείτε την νέα μας ιστοσελίδα  

Snap 2021-09-19 at 14.17.08

   

Καλώς Ορίσατε  

   

Δείτε τα όρια των σχολείων μας  

   

Σύνδεση  

   
 
   

Ημερολόγιο  

 
ημερολογιο
   

Εορτολόγιο  

 
 
   

Το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο "Εκπαίδευση και Πολιτισμός" στο σχολείο μας  

25158277 1946071712071482 5111593286567520176 n

   
   

Που θα μας βρείτε  

   

Αφήστε το μήνυμά σας  

   

Μετρητής επισκέψεων  

 

   

2015-2016

Αποχαιρετισμός Στ' τάξης

DSC07397  Με αναμνήσεις απο τη σχολική ζωή, χορούς, τραγούδια και θεατρικά μας αποχαιρέτησε και φέτος η έκτη τάξη. Τους ευχόμαστε καλή τύχη , καλή πρόοδο στο Γυμνάσιο και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους.

Διαβάστε περισσότερα: Αποχαιρετισμός Στ' τάξης

Παρουσίαση της μάχης της Κρήτης απο τη Γ' τάξη

DSC07258  Η Γ' τάξη των σχολείων μας παρουσίασε φέτος ένα αφιέρωμα για τη μάχη της Κρήτης. Ήταν μια πολύ όμορφη έκδήλωση που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των θεατών. Τους ευχαριστούμε.

Διαβάστε περισσότερα: Παρουσίαση της μάχης της Κρήτης απο τη Γ' τάξη

Κουκλοθέατρο απο το Δ4

DSC07363  Μια διαφορετική παράσταση παρακολουθήσαμε απο τους μαθητές του Δ4 τμήματος του σχολείου μας. Ήταν κουκλοθέατρο και το έργο "Ο Κεραμυδοτρέχαλος" του Ευγένιου Τριβιζά  με κούκλες που φτιάξανε οι μαθητές μαζί με τη δασκάλα τους την κα. Φιλιώ.

Διαβάστε περισσότερα: Κουκλοθέατρο απο το Δ4

Τραγούδια στα Γερμανικά και στα Γαλλικά

DSC07317   Οι μαθητές  της Πέμπτης και Έκτης τάξης των σχολείων μας , μας τραγούδησαν στην Γερμανική και Γαλλική γλώσσα,  ανάλογα με το αντίστοιχο τμήμα στο οποίο ανήκαν. Απο τις λίγες φορές που ερμηνευονται ξενόγλωσσα τραγούδια στο σχολείο μας και αυτό ενθουσίασε τους μαθητές των άλλων τάξεων που παρακολουθούσαν.  Μια εκδήλωση που επιμελήθηκαν οι δασκάλες ξένων γλωσσών κα Σεργάκη, κα Κριαρά, κα Κούκουρα και κα Κατσιδονιώτη. Τις ευχαριστούμε.

Διαβάστε περισσότερα: Τραγούδια στα Γερμανικά και στα Γαλλικά

Θεατρική παράσταση απο το ΚΑΠΗ της 4ης Δ. Κοινότητας.

DSC07309  Μια διαφορετική παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μαθητές των σχολείων μας στην αίθουσα εκδηλώσεων. Ήταν "Τα Ξεφτέρια", ένα θεατρικό που παρουσιάζει αστεία στιγμιότυπα μέσα σε μια σχολική τάξη. Το ρόλο των μαθητών όμως τον έπαιζαν οι παπούδες και οι γιαγιάδες του ΚΑΠΗ της 4ης Δημοτικής Κοινότητας-Φορτέτσας οι οποίοι επισκέφτηκαν τα σχολεία μας. Παρουσίασαν παλιά παιχνίδια, τραγούδησαν και έπαιξαν θέατρο ενθουσιάζοντας με την ζωντάνια και το κέφι τους τους τους μικρρούς μαθητές . Ηταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία και ευχόμαστε να μας ξανάρθουν.

Διαβάστε περισσότερα: Θεατρική παράσταση απο το ΚΑΠΗ της 4ης Δ. Κοινότητας.

Ανοιξιάτικο παζάρι

DSC06990   Η γυμνάστρια των σχολείων μας κ. Νίκη μαζί με ομάδα μαθητών δημιούργησαν όμορφες πασχαλιάτικες κατασκευές τις οποίες διέθεσαν με μικρό αντίτιμο σε μαθητές και γονείς στα πλαίσια του "Ανοιξιάτικου παζαριού". Τα έσοδα διατέθηκαν για την ενίσχυση του ταμείου του σχολείου ώστε να καλυφθούν εκπαιδευτικές ανάγκες. Περιττό να πούμε oτι η ζήτηση ήταν μεγάλη και εξαντλήθηκαν όλα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δείτε σχετικές φωτογραφίες.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα: Ανοιξιάτικο παζάρι

Χοροί απο όλη την Ελλάδα

DSC07344  Παραδοσιακούς χορούς απο κάθε περιφέρεια της Ελλάδας χόρεψαν οι μάθητες του Ε3 τμήματος.Τους καθοδήγησε η γυμνάστρια των σχολείων μας κα Πλουμίδου και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.

Διαβάστε περισσότερα: Χοροί απο όλη την Ελλάδα

Γιορτή 25ης Μαρτίου απο την Στ' τάξη

DSC06920   Η Στ' τάξη των σχολείων μας παρουσίασε και φέτος την γιορτή της 25ης Μαρτίου . Μια πολύ όμορφη εκδήλωση που παρακολουθήθηκε με μεγάλο ενδιαφέρον απο μαθητές και γονείς. Το βίντεο της γιορτής είναι στη διάθεσή σας απο τη διευθυνση του σχολείου. Δείτε φωτογραφίες.

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα: Γιορτή 25ης Μαρτίου απο την Στ' τάξη