Επισκεφτείτε την νέα μας ιστοσελίδα  

Snap 2021-09-19 at 14.17.08

   

Καλώς Ορίσατε  

   

Δείτε τα όρια των σχολείων μας  

   

Σύνδεση  

   
 
   

Ημερολόγιο  

 
ημερολογιο
   

Εορτολόγιο  

 
 
   

Το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο "Εκπαίδευση και Πολιτισμός" στο σχολείο μας  

25158277 1946071712071482 5111593286567520176 n

   
   

Που θα μας βρείτε  

   

Αφήστε το μήνυμά σας  

   

Μετρητής επισκέψεων  

 

   

"Υιοθέτησε" κι εσύ ένα πρωτάκι

Κατα τη σχολική χρονιά 2016-2017 ξεκίνησε στα σχολεία μας το πρόγραμμα "Υιοθέτησε" κι εσύ ένα πρωτάκι όπου κάθε παιδί της έκτης τάξης αναλαμβάνει υπο την "προστασία" του ένα πρωτάκι. Το πρόγραμμα συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Εδώ θα δείτε τις δράσεις που πραγματοποιούνται πάνω στο πρόγραμμα αυτό.

"Υιοθεσίας" συνέχεια

  Οι μαθητές της έκτης τάξης, και φέτος, στα πλαίσια του προγράμματος "Υιοθέτησε" κι εσύ ένα πρωτάκι,επισκέφτηκαν το αντίστοιχο τμήμα της πρώτης και με κλήρωση ανέλαβαν υπο την "προστασία" τους κι απο ένα πρωτάκι . Και για να γίνει πιο επίσημο υπέγραψαν και ένα "συμβόλαιο παντοτινής φιλίας" βασισμένο στο βιβλίο της Βούλας Μάστορη "Φι Γαμα Πι" .

DSC01666

Διαβάστε περισσότερα: "Υιοθεσίας" συνέχεια

Ολοκλήρωση "υιοθεσίας"

  Αφού έγινε η υποδοχή των παιδιών της πρώτης απο τους μεγάλους μαθητές και  αφου γνωρίστηκαν μεταξύ τους ήρθε ο καιρός να γίνει και η επίσημη "υιοθεσία". Οι μαθητές της έκτης τάξης , επισκέφτηκαν το αντίστοιχο τμήμα της πρώτης και με κλήρωση ανέλαβαν υπο την "προστασία" τους κι απο ένα πρωτάκι  ενω αντάλλαξαν μεταξύ τους και μικρά δωράκια. Και για να γίνει πιο επίσημο υπέγραψαν και ένα "συμβόλαιο παντοτινής φιλίας" βασισμένο στο βιβλίο της Βούλας Μάστορη 'Φι Γαμα Πι¨.

DSC07607

Διαβάστε περισσότερα: Ολοκλήρωση "υιοθεσίας"

Υποδοχή μαθητών της πρώτης τάξης(2018-2019)

    Στα πλαίσια του προγράμματος "Υιοθέτησε" κι εσύ ένα πρωτάκι που εφαρμόζει το σχολείο μας τα τελευταία χρόνια, έγινε μια πολύ όμορφη τελετή υποδοχής των μαθητών της πρώτης τάξης απο τους μαθητές της έκτης. Μια υποδοχή που οργανώθηκε και εκτελέστηκε απο τις δασκάλες της πρώτης με τη βοήθεια της γυμνάστριας κας Νίκης Πλουμίδου. 

DSC00003

DSC00030

Διαβάστε περισσότερα: Υποδοχή μαθητών της πρώτης τάξης(2018-2019)

Κοινή γυμναστική Πρώτης και Έκτης

  Στα πλαίσια του προγράμματός μας "Υιοθέτησε" κι εσύ ένα πρωτάκι οι μαθητές της έκτης και της πρώτης τάξης παίξανε μαζί παιχνίδια γνωριμίας και εμπιστοσύνης υπο την καθοδήγηση της γυμνάστριας κας Νίκης.

DSC07527

Διαβάστε περισσότερα: Κοινή γυμναστική Πρώτης και Έκτης

Υποδοχή μαθητών Πρώτης τάξης(2017-2018)

 Όπως πέρυσι , έτσι και φέτος οι μαθητές της έκτης τάξης των σχολείων μας υποδέχτηκαν θερμά  τους μικρούς τους συμμαθητές , σε μια εκδήλωση που οργάνωσαν πετυχημένα οι γυμναστές μας κα Νίκη, κος Περικλής και κος Γιώργος. Όλα αυτά στα πλαίσια της "υιοθεσίας" των μικρών από τους μεγάλους μαθητές. Ένας θεσμός που λειτούργησε  πολύ ωραία την προηγούμενη χρονιά και θα συνεχιστεί και φέτος. 

Προηγήθηκε συνάντηση-ενημέρωση των γονέων των μικρών μαθητών με τις διευθύντριες των σχολείων μας. 

DSC08527

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα: Υποδοχή μαθητών Πρώτης τάξης(2017-2018)

Υποδοχή των μαθητών της πρώτης τάξης (2016-2017)

   Ασπίδα προστασίας στα "Πρωτάκια" σήκωσαν οι μαθητές της Πέμπτης και της Έκτης τάξης των σχολείων μας κατα τη διάρκεια της εκδήλωσης υποδοχής τους. Τους υποσχέθηκαν οτι θα τους βοηθούν και θα τους προστατεύουν κατα τη διάρκεια της φοίτησής τους στο Δημοτικό. Και για να γίνει έμπρακτη η συμπαράσταση, σε λίγες μέρες θα ακολουθήσει και "υιοθεσία " των παιδιών της Πρώτης  απο τους αντίστοιχους μαθητές της Έκτης.

 DSC07443

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα: Υποδοχή των μαθητών της πρώτης τάξης (2016-2017)

Χριστουγεννιάτικα κουλουράκια απο την πρώτη και την έκτη

  Στα πλαίσια της δράσης του σχολείου μας '"Υιοθέτησε" κι εσύ ένα πρωτάκι' τα παιδιά της πρώτης και της έκτης τάξης  έφτιαξαν μαζί κουλουράκια και τα έψησαν στο φούρνο του σχολείου, με τη βοήθεια πάντα των δασκάλων τους. Στη συνέχεια τα έφαγαν παρέα πίνοντας ζεστή σοκολάτα και ακούγοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

DSC07677DSC07683

Διαβάστε περισσότερα: Χριστουγεννιάτικα κουλουράκια απο την πρώτη και την έκτη